Великолепната комедия „Горката Франция“ в Сандански на 25 март

Участвахме в пилотното издание на VIVACOM Lab/Challenges
05.03.2019
Сдружение „С идея за бъдещето-спорт,образование,култура“ проведе среща с ученици от ПГ по МСС гр.Разлог по проект „Under the Tuscan Sky – innovative practices in organic agriculture and rural tourism“
20.03.2019
Покажи всички

Великолепната комедия „Горката Франция“ в Сандански на 25 март

Едно от най-веселите театрални заглавия „Горката Франция“ пристига в Сандански по покана на Ивем Лайф Еоод. Постановката е на 25 март, 19:00 ч. в Дома на културата, а тя е с участието на новия любимец на санданската публика Сашо Кадиев, както и Катерина Евро, Александър Дойнов, Фахрадин Фахрадинов, Анелия Луцинова.
Франция. Париж. Обикновено френско семейство. И докато всичко изглежда познато и делнично, съдбата вече е забъркала коктейл от непредвидени ситуации и неочаквани обрати, гарнирани с много смях.
Пиесата „Горката Франция” среща зрителя с бояджията Виктор Табуре от Лимонж. За кратко време той открива, че семейството му не е това, което си е мислел и че не познава най-близките си същества. Изоставен от съпругата си, той пристига в Париж при сина си Мишел, където го очаква нова изненада – младежът живее с любовника си Жозе. Какви методи ще предприеме Виктор, за да превъзпита наследника си, как ще постъпи невярната му жена и как ще реагира чувствителният Мишел? Авторът Жан Ко подхожда с много любов и разбиране към героите си, давайки им многобройни възможности да излязат от заплетените ситуации, в които непрекъснато се забъркват, докато зрителите се заливат от смях. Но зад този смях се крие  и много житейска мъдрост и любов в различните й форми.

Билетите са в продажба в Туристически-информационен център – Сандански от вторник до събота вкл. от 10:00-19:00ч.

Телефон за информация и резервация : 0888324953