Феноменалният спектакъл „Вражалец“ гостува в Сандански през май

Сдружение „С идея за бъдещето-спорт,образование,култура“ проведе среща с ученици от ПГ по МСС гр.Разлог по проект „Under the Tuscan Sky – innovative practices in organic agriculture and rural tourism“
20.03.2019
Стартира втората част от проект „Agribusiness – the road to development“
09.04.2019
Покажи всички

Феноменалният спектакъл „Вражалец“ гостува в Сандански през май

Най-известното и смешно театрално представление „Вражалец“ ще гостува в Сандански на 16 май, по покана на Ивем Лайф.

На сцената възрожденската класика се превръща в съвременна комедия, а малкото селце Гарван е своеобразен модел на цялата ни държава. Глуповатият кмет-простак (ролята е пресъздадена великолепно от Станимир Гъмов) заедно с алчния и безбожен поп Стайко (в ролята любимият и неповторим Любо Нейков) влизат в съглашение с измамника Манчо (в ролята обичаният Петьо Петков-Шайбата) и сами попадат в собствения си капан.

Женското присъствие в постановката отново събира погледите на пловдивскитре ценители на театралните комедии. Албена Михова (Цвета) пресъздава по неповторим начин образа на трезво мислещата част от обществото, която бързо разбира престъпната схема. Босила (в ролята прекрасната Деси Бакърджиева) се превръща в жертва на желанието си да се задоми по сметка. Безспорен е фактът, че и двете актриси доминират в постановката с изключителната си игра и талант.

“Вражалец” е една от най-дълголетните и магнетични постановки, която ще зарадва санданската публика на  16 май в Дом на културата гр.Сандански.

Билетите са в продажба в Туристически-информационен център от 2 април.

За повече информация : 0888324953