Европейската седмица на физическата активност и спорт и в Сандански

ИВЕМ ЛАЙФ ЕООД на 1 година
25.08.2015
Европейската седмица на спорта мина и през Сандански
06.10.2015
Покажи всички

Европейската седмица на физическата активност и спорт и в Сандански

На 20 септември /неделя/ от 10:30 във връзка с Европейската седмица на движението „MOVE WEEK“ ще се проведе събитието „Спортна панорама – Сандански 2015“. Координатор на събитието за град Сандански е ИВЕМ ЛАЙФ ЕООД, който в партньорство със спортни клубове и организации ще осигурят безплатен достъп на всеки изявил желание да се включи в различни физически активности и да се докоснат до магията на спорта. Градският парк в Сандански и по-точно мястото пред плувния интернат ще бъде осеяно с различни спортни площадки. Атракциите ще бъдат място за открити тренировки по тенис на маса, хип-хоп танци, канадска борба, плуване, както и някои други видове спорт.  Същевременно ще има крос, както и инциативата „1 км здраве“, подходящ за хора, които спортуват рядко или въобще не го правят.Всеки участник в събитието ще получи тениска, както и възможност за участие в томбола с награди, осигурени от партньори на събитието.

Какво представлява „MOVE WEEK“?
Кампанията обединява визията „спорт за всички“ и идеята за партньорство между различни сектори, като цели повишаване на физическата активност в цяла Европа.
Като част от Now We Move всяка година се организира по една седмица, която подчертава значението на физическата активност за хората и събира различни сектори и организации под мотото „да раздвижим хората“. Това е MOVE Week – Седмица на движението!

MOVE Week Сандански
ИВЕМ ЛАЙФ ЕООД е партньор на Седмица на движението за Сандански. Целта е Седмица на движението е да се превърне в ежегодна инициатива.
Целта е :

Популяризиране на

– масовия спорт на територията на община Сандански;

– на различните начини жителите на община Сандански да бъдат активни в областта на спорта;

– на ползите от физическата активност и спорт;
За информация за събитието натиснете тук -> Информация – Спортна панорама гр.Сандански 1