Конкурсът за стипендия „Соня Терзийска“ ще се проведе за втора поредна година

Майсторски клас с най-добрия фермер в света се проведе в Сандански
05.10.2017
Сдружение „С идея за бъдещето – спорт, образование, култура“ обявява конкурс за ученици и младежи от Сандански с успехи в образованието, културата и спорта
10.11.2017
Покажи всички

Конкурсът за стипендия „Соня Терзийска“ ще се проведе за втора поредна година

Сдружение „С идея за бъдещето – спорт, образование, култура” обявява за втора поредна година конкурс за стипендия „СОНЯ ТЕРЗИЙСКА” за ученици от област Благоевград за постижения в областта на биологията и екологията.
Стипендията е в размер на 500 лв. – по 50 лв за десетте учебни месеца.
Кандидатите трябва да отговарят на следните изисквания :
– да са ученици от VII до XII клас
– отличен успех за учебната 2016/2017
– участие в извънкласни форми в областта на биологията и екологията
-завоювани призови места от областни, национални и международни олимпиади и конкурси в областта на биологията и екологията.

До 05.12.2017 година кандидатите изпращат по пощата мотивационно писмо за участие в конкурса, адресирано до Председателя на УС на сдружение „ С идея за бъдещето- спорт, образование, култура”, както и служебна бележка от училището за успеха от учебната 2016/2017 година.

От 06.12.2017 г. до 09.12.2017 година  конкурсната комисия ще оцени кандидатите и ще направи класиране. Одобреният кандидат ще бъде обявен на специална церемония, датата, на която ще бъде определена допълнително, за което всички ще бъдат уведомени.

ДОКУМЕНТИТЕ СЕ ИЗПРАЩАТ НА АДРЕС :

Гр. Сандански

ЗПГ „Климент Тимирязев”

Ул. Георги Казепов 1

ЕМИЛ ТЕРЗИЙСКИ