„ИВЕМ ЛАЙФ“ изпраща успешна година

Стипендия „СОНЯ ТЕРЗИЙСКА“
04.11.2016
ИВЕМ ЛАЙФ посрещна английски студенти в Сандански
07.03.2017
Покажи всички

„ИВЕМ ЛАЙФ“ изпраща успешна година

С множество реализирани проекти ИВЕМ ЛАЙФ ЕООД ще изпрати 2016 година.

Екипът ни успя да обогати своята дейност в областта на спорта, образованието и културата.
През месец март представител на фирмата бе поканен да участва в тридневно обучение за партньори на кампанията NOW WE MOVE – популяризираща активния начин на живот.
В областта на спорта през месец май бе организирана инициативата „Активна събота“, която предлагаше на жителите на община Сандански безплатна еднодневна разнообразна програма от физически активности и спорт. Това събитие се проведе в едва 15 български града. Кампанията „MOVE WEEK 2016“ пък бе отбелязана с демонстративна футболна, в която участие взеха много бивши и настоящи футболисти на местния ФК „Вихрен“ Сандански.
Събитията на ИВЕМ ЛАЙФ в областта на културата предизвикаха голям интерес сред жителите и гостите на гр.Сандански. През месец април звездите от миналогодишното издание на „Х фактор“ – Белканто, Стивън Ачикор и Александрина Макенджиева успяха да зарадват хората с концерт в Дома на културата в Сандански.
През месец септември по покана на ИВЕМ ЛАЙФ, Сандански стана част от турнето на звездите на българското кино – Захари Бахаров, Юлиан Вергов и Владимир Карамазов, които предизвикаха невероятен фурор със своето представление „АРТ“, а Домът на културата се оказа тесен за всички желаещи да видят на живо любимците си.
През 2016 година успяхме да организираме над 15 обучения и тренинги на различни организации.
За първи път в своята близо тригодишна дейнoст ИВЕМ ЛАЙФ успя да спечели съвместен европейски проект с организация от Р.Македония по програма Еразъм +.

Надяваме се 2017 година да бъде още по-успешна за нас и да реализираме още повече събития и проекти.
С идващите Коледни и Новогодишни празници пожелаваме на всички наши партньори и приятели да бъдат здрави, усмихнати и много щастливи през новата година.

Весели Празници !

С уважение :
Ивелин Терзийски – управител на „ИВЕМ ЛАЙФ“ ЕООД