ИВЕМ ЛАЙФ ЕООД организатор на събитие на водеща българска компания

На тържествена церемония бяха отличени победителите в конкурс „С идея за бъдещето на Сандански“
08.12.2017
Броени дни до Бизнес форум „Сподели успеха си с нас“ в Сандански
07.02.2018
Покажи всички

ИВЕМ ЛАЙФ ЕООД организатор на събитие на водеща българска компания

На 15 февруари 2018 г., Брейн Сторм Консулт организира бизнес конференция „Сподели успеха си с нас!“. Форумът ще се проведе от 19:30 ч. в зала „България“- Парк Хотел „Пирин“ в град Сандански и ще даде възможност на фирмите от Югозападния регион да представят дейността си пред един от лидерите в предлагането на бизнес услуги в България.
Участието е безплатно, като е необходима само предварителна регистрация на e-mail: sales@brainstorm.bg или да ни потърсите на телефон 0894301368.

Организационен партньор на събитието е ИВЕМ ЛАЙФ ЕООД.
БРЕЙН СТОРМ КОНСУЛТ ОТКРИВА СОБСТВЕН ОФИС В САНДАНСКИ
Брейн Сторм Консулт е една от водещите български компании в областта на счетоводните услуги, финансовия одит, бизнес консултациите и разработването на софтуерни решения. Организацията разполага с над 70 професионални специалисти за консултации в различни производствени процеси, специфични услуги и пазарни сектори, предоставя експертно мнение, познание на международно ниво и развива своята дейност в цялата страна.
Виждайки потенциала и икономическото развитие на Югозападния регион, както и нуждата от осигуряване на качествено експертно обслужване, Брейн Сторм Консулт ще открие собствен офис в град Сандански.

Брейн Сторм Консулт вярва в своите бъдещи партньори и тяхното желание да развиват бизнеса си с помощта на доказал се експертен екип. Можете да ги откриете в центъра на града, на ул. Македония 39, офис 101.