ЗВЕЗДНАТА КОМЕДИЯ „МЪЖЪТ НА ЖЕНА МИ“ НА СЦЕНА В САНДАНСКИ

Първата фаза от проект „Agribusiness – the road to development“ приключи успешно
08.10.2018
Конкурс за стипендия „Соня Терзийска“ ще се проведе за трета поредна година
01.11.2018
Покажи всички

ЗВЕЗДНАТА КОМЕДИЯ „МЪЖЪТ НА ЖЕНА МИ“ НА СЦЕНА В САНДАНСКИ

„Мъжът на жена ми“ е поредният театрален хит, който ИВЕМ ЛАЙФ избра да гостува в Сандански.

Комедията „Мъжът на жена ми“ с участието Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов ще бъде представена в Сандански в Дома на културата на 10 ноември /събота/ от 19.00 часа. Билети могат да бъдат закупени от Туристически-информационен център (до ГУМ) от 24 октомври.

Постановката е на театър „Сълза и смях” и не слиза от театралните афиши вече няколко години, а разбира се, неин режисьор е неповторимият Мариус Куркински.

Много смях и философски размисли очакват зрителите, които ще гледат постановка, в която сериозните неща от живота са погледнати от смешната им страна. Това е разказ за оцеляването на една жена, изоставена още като дете. Главната женска роля е поверена на Мария Сапунджиева, а в ролите на мъжете, които се борят за любовта й, се превъплъщават Кирил Ефремов и Ненчо Илчев. Именно те ще завържат интрига на сцената и ще си разменят болезнените реплики от творбата на един от най-големите хърватски драматурзи. Техните герои са хора, които са имали много трудности в живота си, но намират сили да продължат, въпреки болката. Те пресъздават с много хумор и най-тежкия момент от битието си.

Възможно ли е жена ми да си има мъж?! Защо се стига до такава натрапчива и „шантава“ ситуация? Къде са причините………..

Организатор на събитието : ИВЕМ ЛАЙФ ЕООД