Бизнес форум „Сподели успеха си с нас !“ събра представители на бизнеса в Сандански

Нова зала за събития в Сандански
13.02.2018
Постановката „Методът Грьонхолм” гостува в Сандански
28.02.2018
Покажи всички

Бизнес форум „Сподели успеха си с нас !“ събра представители на бизнеса в Сандански

Брейн Сторм Консулт една от водещите български компании в областта на счетоводните услуги, финансовия одит, бизнес консултациите и разработването на софтуерни решения откри официално собствен офис в Сандански. Офисът на фирмата се намира в центъра на града, на ул. Македония 39, офис 101.

По повод официалното откриване на офиса, на 15 февруари , Брейн Сторм Консулт организира бизнес форум „Сподели успеха си с нас!“. На изисканото събитие участие взеха над 100 фирми от Сандански и Югозападния регион, които имаха възможност да се запознаят с услугите, които предлага Брейн Сторм Консулт, както и да представят дейността си пред един от лидерите в предлагането на бизнес услуги в България. Организационен партньор на събитието бе ИВЕМ ЛАЙФ, като ние също имахме удоволствието да представим дейността си пред всички присъстващи.

Д-р Камелия Терзийска – собственик на Брейн Сторм Консулт, продължава тенденцията за разширяване на ръководената от нея компания като Сандански се превръща в третия град след София и Варна, където компанията открива офис.

Самата тя изрази увереност в бъдещата съвместна работа и взаимно сътрудничество с бизнеса, с цел развитие на добрия потенциал в град Сандански и Югозападния регион.