„Аз, досадникът” с участието на Сашо Кадиев гостува в Сандански на 14 юни

Успешно приключи втората мобилност по проект „Под небето на Тоскана-иновативни практики в биологичното земеделие и селския туризъм“
19.05.2019
„Еразъм+“ Проект „Заедно в Италия-успешни практики в биоземеделието и селския туризъм“
01.06.2019
Покажи всички

„Аз, досадникът” с участието на Сашо Кадиев гостува в Сандански на 14 юни

Комедията „Аз, досадникът” от Франсис Вебер ще гостува в Сандански на 14 юни (петък)  от 19.00 ч. в  Дом на културата.

С „Аз, досадникът” със сигурност няма да скучаете. Главни действащи лица са Мариан Бачев и Александър Кадиев, които попадат в две съседни хотелски стаи в малко градче във Франция. Жан (Бачев) е наемен убиец, а съседът му по стая е Франсоа (Кадиев), който е фотограф и преживява любовна раздяла.

Питате се кой е „Досадникът” ? Не става ясно докато Франсоа Пиньон (Сашо Кадиев) не започва да приказва. „Приказва” е меко казано, защото той не млъква през цялата постановка. Влиза напълно в образа на досадния, притеснен, приказлив французин. На всичкото отгоре се опитва да се „самообеси” – първо на щорите на прозореца, на лампата, а накрая – и на душа в банята….

Определено няма да сгрешите, ако решите да посетите „Аз, досадникът”. Това е идеалната постановка, ако сте фен на комедията, имали сте кофти седмица или напоследък ви липсва смехът.

Постановката е под режисурата на Богдан Петканин, чието дело са и хитовите комедии „Спанак с картофи”,  „Горката Франция” и „Тя, той и още двама-трима”.

Билети в Туристически-информационен център и касата на площада от 28 май.
За информация : 0888324953

Организатор : ИВЕМ ЛАЙФ гр.Сандански